скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
43
344
вівторки :
49
392
середи :
51
408
четверги :
52
416
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1960
заробітна плата ($):
39200
0
0
0
0
0
52
53
10
3
1
0
2
2
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2012 :

Año Nuevo : 
Lunes de Carnaval : 
Martes de Carnaval : 
Bicentenario Creación : 
Día de la Memoria : 
Veterano de Malvinas : 
Viernes Santo : 
Feriado Puente Turístico : 
Día del Trabajador : 
Primer Gobierno : 
Día de la Bandera : 
Día de la Independencia : 
Día de San Martín : 
Bicentenario Tucumán : 
Día Diversidad Cultural : 
Día Soberanía Nacional : 
Inmacu. Concepción : 
Feriado Puente Turístico : 
Navidad : 
..в Argentina
сьогодні, неділя, 16 червень, 2019

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 24 / 52
день року : 167 / 365
робочий день року : 112 / 247
приурочувати (UTC -03) : 22:29
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
15:29

UTC
-09
Alaska
17:29

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
18:29

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
19:29

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
20:29

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
21:29

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
21:29

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
22:29

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
00:29 (+1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
02:29 (+1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
03:29 (+1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
04:29 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
04:29 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
07:14 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
08:29 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
09:29 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
10:29 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
11:29 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
13:29 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лип.

16
22:29
UTC -03
Калькулятор
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Argentina
Working days world map
USA
Brasil
México
Colombia
Venezuela
Canada
España
France
United Kingdom
India
China
South Korea
Japan
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
Suisse
Australia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel