скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
47
376
вівторки :
49
392
середи :
52
416
четверги :
48
384
п'ятниці :
49
392
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1960
заробітна плата ($):
39200
0
0
0
0
0
52
52
5
3
1
4
3
1
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1992 :

Año Nuevo : 
Bicentenario Creación : 
Lunes de Carnaval : 
Martes de Carnaval : 
Día de la Memoria : 
Veterano de Malvinas : 
Viernes Santo : 
Día del Trabajador : 
Primer Gobierno : 
Día de la Bandera : 
Día de la Independencia : 
Día de San Martín : 
Bicentenario Tucumán : 
Día Diversidad Cultural : 
Día Soberanía Nacional : 
Inmacu. Concepción : 
Navidad : 
..в Argentina
сьогодні, п'ятниця, 19 квітень, 2019

робочий день : ні (Viernes Santo)
тиждень : 16 / 52
день року : 109 / 365
робочий день року : 73 / 247
приурочувати (UTC -03) : 11:55
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
04:55

UTC
-09
Alaska
06:55

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
07:55

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
08:55

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
09:55

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
10:55

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
10:55

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
11:55

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
13:55

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
15:55

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
16:55

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
17:55

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
17:55

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
20:40

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
21:55

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
22:55

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
23:55

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
00:55 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
02:55 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
квіт.

19
11:55
UTC -03
Калькулятор
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Argentina
Working days world map
USA
Brasil
México
Colombia
Venezuela
Canada
España
France
United Kingdom
India
China
South Korea
Japan
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
Suisse
Australia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel