скільки робочих та святкових днів

з  
по

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2029 :

Año Nuevo : 
Lunes de Carnaval : 
Martes de Carnaval : 
Día de la Memoria : 
Viernes Santo : 
Veterano de Malvinas : 
Día del Trabajador : 
Día de la Revolución de Mayo : 
Día de Martín Miguel de Güemes : 
Día de la Bandera : 
Día de la Independencia : 
Día de San Martín : 
Día Diversidad Cultural : 
Día de la Soberanía Nacional : 
Inmacu. Concepción : 
Navidad : 
Визначте період
..в Argentina
сьогодні, понеділок, 25 січень, 2021

робочий день : так
тиждень : 04 / 52
день року : 25 / 365
робочий день року : 16 / 249
приурочувати (UTC -03) : 21:20
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
14:20

UTC
-09
Alaska
15:20

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
16:20

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
17:20

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
18:20

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
19:20

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
20:20

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
21:20

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
23:20

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
00:20 (+1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
01:20 (+1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
02:20 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
03:20 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
06:05 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
07:20 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
08:20 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
09:20 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
11:20 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
13:20 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

25
21:20
UTC -03
Калькулятор
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Argentina
Working days world map
USA
Brasil
México
Colombia
Venezuela
Canada
España
France
United Kingdom
India
China
South Korea
Japan
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
Suisse
Australia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
$
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel