скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400h
вівторки :
48
384h
середи :
50
400h
четверги :
51
408h
п'ятниці :
51
408h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2000h
заробітна плата ($):
40000
0
0
0
0
0
52
52
2
4
2
1
1
3
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1991 :

Año Nuevo : 
Lunes de Carnaval : 
Martes de Carnaval : 
Día de la Memoria : 
Viernes Santo : 
Veterano de Malvinas : 
Día del Trabajador : 
Primer Gobierno : 
Día de la Bandera : 
Día de la Independencia : 
Día de San Martín : 
Día Diversidad Cultural : 
Día de la Soberanía Nacional : 
Inmacu. Concepción : 
Navidad : 
..в Argentina
сьогодні, четвер, 12 грудень, 2019

робочий день : так
тиждень : 50 / 52
день року : 346 / 365
робочий день року : 237 / 249
приурочувати (UTC -03) : 20:59
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
13:59

UTC
-09
Alaska
14:59

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
15:59

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
16:59

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
17:59

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
18:59

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
19:59

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
20:59

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
22:59

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
23:59

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
00:59 (+1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
01:59 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
02:59 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
05:44 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
06:59 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
07:59 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
08:59 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
10:59 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
12:59 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
груд.

12
20:59
UTC -03
Калькулятор
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Argentina
Working days world map
USA
Brasil
México
Colombia
Venezuela
Canada
España
France
United Kingdom
India
China
South Korea
Japan
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
Suisse
Australia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel