скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкових днів у цьому періоді:

1.
Feriado Puente Turístico  : 
2.
Día Diversidad Cultural  : 
3.
Día de la Soberanía Nacional  : 
4.
Inmacu. Concepción  : 
5.
Feriado Puente Turístico  : 
6.
Navidad  : 
😥


Визначте період
..в Argentina
сьогодні, п'ятниця, 19 серпень, 2022

робочий день : так
тиждень : 33 / 52
день року : 231 / 365
робочий день року : 156 / 246
приурочувати (UTC -03) : 14:28
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
07:28

UTC
-09
Alaska
09:28

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
10:28

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
11:28

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
12:28

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
13:28

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
13:28

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
14:28

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
16:28

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
18:28

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
19:28

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
20:28

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
20:28

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
23:13

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
00:28 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
01:28 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
02:28 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
03:28 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
05:28 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
серп.

19
14:28
UTC -03
Калькулятор
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Argentina
Working days world map
USA
Brasil
México
Colombia
Venezuela
Canada
España
France
United Kingdom & Ireland
India
China
South Korea
Japan
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
Schweiz
Australia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
$
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel